Kiropraktisk pleje forbedrer type I -diabetes (casestudie)

Kiropraktisk pleje forbedrer type I -diabetes (casestudie)
Af Dr. David Jockers

(NaturalNews) Over 3 millioner mennesker i USA er blevet diagnosticeret med type I -diabetes. Denne tilstand tænkes på en autoimmun tilstand, hvor immunsystemet ødelægger insulinet, der skaber beta-celler i bugspytkirtlen. En ny situationundersøgelsesundersøgelse viste nøjagtigt, hvordan kiropraktiske justeringer markant forbedrede et 4 år gammelt barns evne til at håndtere denne lidelse.

En stor britisk forskningsundersøgelse har udsat den type 1-diabetes har forbedret 5 gange hos børn under 5 år mellem årene 1985 samt 2004. I løbet af de nøjagtige samme år var der en fordobling hos børn under 15 år at blive diagnosticeret med type I -diabetes. Undersøgelser i andre europæiske lande såvel som USA har vist lignende resultater.

Miljømæssige farefaktorer

De mange typiske fareelementer inkluderer eksponering for miljømæssige toksiner såvel som andre stressfaktorer. Listen over toksiner inkluderer pesticider, herbicider samt rengøringsmidler til hjemmet. Derudover antages fødevareallergener som pasteuriseret komælk, gluten samt forarbejdede soja, jordnødder og æg at være mulige triggere. Lav mødre såvel som spædbørns vitamin Polens fodboldlandshold Trøje D3 -niveauer såvel som mindre end 6 måneders amning synes også at være ekstremt SS Lazio Trøje store fareelementer. Fødselstraumer, der påvirker den øverste cervikale rygsøjle, er blevet antaget som et fareelement af nogle eksperter.

En nylig undersøgelsesundersøgelse, der blev offentliggjort i november 2011 -udgaven af Journal of Pediatric, Maternal & Husholds Health and Wellness, filer en situation for et 4 år gammelt barn, der havde fantastiske resultater, der stabiliserede hendes blodsukker med kiropraktisk pleje.

Barnets mor forklarede hende som en ekstremt sund baby, der ikke blev vaccineret overhovedet såvel som blev ammet i hele 12 måneder. Hun blev officielt diagnosticeret med type I -diabetes i alderen 2 år. Husholdningen spiste en sund, helfødevarebaseret diætplan samt undgåede forarbejdede fødevarer såvel som andre miljømæssige toksiner.

At forstå PSV Eindhoven Trøje funktionen af neuroendoimmunology

Det nervøse, endokrine såvel som immunsystem er fastgjort såvel som at arbejde sammen for at producere ideelle reaktioner for kroppen til at tilpasse sig såvel som at heles passende. Den nye forskningsundersøgelse af neuroendoimmunology ser nøje på denne intime forbindelse mellem kropslige systemer.

Neurale dysfunktioner på grund af spinal -subluxationer er stressende for kroppen såvel som forårsager unormale ændringer, der resulterer i en dårligt koordineret immunrespons. Kiropraktiske justeringer har vist sig at reducere subluxationer samt øge de koordinerede reaktioner af de nervøse, endokrine såvel som immunsystemer.

Klienten blev diagnosticeret med rygmarvsubluxationer i den øverste cervikale region. Hun begyndte kiropraktisk pleje såvel som blev set en samlet på 24 gange over en periode på 2 måneder. I løbet af denne 2 -måneders periode oplevede hun et fald i hæmoglobin A1C fra 7,2% til 6,5%. Hun reducerede ligeledes mængden af insulin, der blev anvendt fra 15 enheder til 11 enheder om dagen.

Disse resultater er temmelig fantastiske, da litteraturen specificerer, at intensiv medicinsk behandling af type I -diabetes ofte ikke lykkes med at reducere A1C -niveauer under 7,0%. Kiropraktisk pleje fungerer ved at optimere de neurale forbindelser i hele kroppen. Denne forbedrede forbindelse til hjerne-krop fungerer til meget bedre koordinatimmunitet såvel som hormonfunktion i hele kroppen. Denne forbedring i type I -diabetesadministration er mange sandsynligvis et resultat af meget bedre cellulær kommunikation.

Om forfatteren:
Dr. David Jockers har samt drift af Exodus Health and Wellness Center i Kennesaw, Ga. Han er en maksimeret levende læge. Hans færdigheder er i vægttab, personlig ernæring og træning og strukturel korrigerende kiropraktisk pleje. For meget mere info gå til www.exodushc.com for at opdage en maksimeret levende læge i nærheden af dig gå til www.maximizedliving.com

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *