3 grunde til, at du skal grøfte skylden og planlægge en ferie lige nu

, hvis du leder efter en anden grund til at tage på ferie, her er en forfriskende: medarbejdere, der tager en ferie, er mere tilbøjelige til at blive forfremmet og få en hæve. Du læste den rigtige – en undersøgelse fra 2017 fra organisationsprojektet: Time Off fandt, at folk, der brugte deres ferietid, var mere tilbøjelige til at have modtaget kampagner i det sidste år og mere tilbøjelige til at have modtaget en frynsegod i de sidste tre år. Ifølge forskere, på trods af at 38 procent af medarbejderne sagde, at de ønsker at blive set som en “arbejdsartyr” af deres chef, “[at] holdning ikke hjælper nogen med at komme foran.”

Den triste sandhed er, at 54 procent af amerikanerne ikke bruger alle deres hårdt tjente feriedage på grund af deres arbejdsbyrde, skyld og andre faktorer. Mange virksomheder forsøger imidlertid at ændre det. Santos Laguna Trøje Og nogle giver faktisk deres medarbejdere et “feriestipend” – penge, der skal bruges til en ferie eller som refusion for en.

Her er grunden til, at du skal bruge dine feriedage, og hvorfor du ikke skulle føle en strimle af skyld over det:

Du vil stadig blive set som produktiv: En undersøgelse, der undersøger HR-fagfolks udtalelser om ferier, afslørede, at omkring tre fjerdedele af respondenterne mener, at medarbejdere, der tager de fleste eller alle deres feriedage til dem, der tager mindre fri.

Du vil føle dig gladere: Det er ingen hemmelighed, at ferier gør dig glad, især da erfaringer er bevist at give mere lykke end materielle genstande. Dertil kommer, at undersøgelser viser, at selv planlægningen og forventningen, der fører op til en ferie, fremmer positive vibber, der helt sikkert er til gavn for din holdning på kontoret. Og jo længere på forhånd du planlægger, jo mere tid bliver du nødt til at oprette en dækningsplan med dine holdkammerater og oprette en opgaveliste til opgaver at tage sig af, når du vender tilbage.

Du vil genoplade: Din intuition fortæller muligvis, at en ferie vil hjælpe med at lindre stress og forbedre din energi. Gæt hvad? Der er undersøgelser, der bakker op. Det er vist, at ferier er værdifulde for mental sundhed og velvære, især når du har tid til at indhente søvn, da ikke at få nok lukning kan føre til en række problemer, herunder depression og vægtøgning.

Så hvad venter du på? Det er tid til at planlægge den spandliste-tur, du har udsat på grund af din arbejdsbyrde. Og i stedet for at bekymre dig om, at en ferie vil sætte dig tilbage på arbejdet, skal du føle dig godt til at tage dig tid til dig selv og forbedre dine chancer for succes, når du vender tilbage. Glem ikke Villarreal CF Trøje at bruge din ferie som en tid til at tage stikket ud og være til stede i øjeblikket, så du virkelig kan nyde den tid, du fortjener.

Ønsker du at øge det? Lær hvordan Fitbit Health Solutions kan hjælpe din virksomhed med at udvikle et Ghanas fodboldlandshold Trøje vellykket wellness -program, øge medarbejdernes sundhed og lykke og forbedre bundlinjen.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Emma Leyton

Emma Leyton spreder ordet om sundt liv for Fitbit Group Health. Emma, der er en elsker af alle ting, der er relateret til sundhed og velvære, har en passion for velvære på arbejdspladsen, og hvordan det positivt påvirker folks liv. Du kan finde hende pendling overalt til fods, køre bakkerne i San Francisco, stege rosenkål i hendes ovn og blande smoothies i hendes vitamix.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *