Kaffe en frisk kop ny forskningsundersøgelse

af Matt Weik

I 1991 advarede Verdenssundheds- og wellnessorganisationen kaffeentusiaster om, at deres foretrukne morgenpick-me-up drik kunne forårsage kræft. Har du aldrig hørt, at forsikringskrav før? Heller ikke mig. Men igen, i 1991 var jeg lige så ung til Real Betis Balompie Trøje endda at forstå, hvad kaffe var. Dog W.H.O. erklærede, at der var bevis for, at kaffe var kræftfremkaldende, såvel som at sætte mennesker i en højere fare for blærekræft. Det var klart, at dette ikke forhindrede masserne i at vente i kø på Starbucks eller Dunkin Donuts hver morgen.

Dagens fund
Gode nyheder blev netop offentliggjort, der specificerede, at resultaterne fra de tidlige 90’ere ikke holder så meget som det er sandt i dag. Faktisk er der ikke kun nogen rapporteret fare for kræft, men forskningsundersøgelsen peger nu på at motivere folk til at drikke kaffe for at beskytte sig mod forskellige udvikler af kræft såvel som at forbedre det generelle helbred.

I løbet af de sidste 25 år har forskere studeret kaffe såvel som rapporteret, at det at drikke kaffe rutinemæssigt sænker faren for diabetes såvel som forbedrer levetiden. Med mere end 500 undersøgelser, der er afsluttet med at se på over 20 udvikler af kræft i denne tidsramme, har forskere et stort greb om evnerne for dette koffeinholdige spørgsmål, som så mange af os er kommet til at lide såvel som at nyde. Deres fund giver lys, at rutinemæssig kaffe har evnen til at beskytte os mod lever, livmoder samt kolorektale kræftformer. drik op!

Ikke helt ude af skoven?
Der er dog kun et lille stykke af forskningsundersøgelsen, der udløste en vis bekymring. Det er den SSC Napoli Trøje temperatur, hvor du drikker dine foretrukne drikkevarer (ikke kun kaffe). Forskere har opdaget, at det at drikke ekstremt varme drikke som kaffe såvel som te har evnen til at øge din fare for esophageal kræft. Gruppen af forskere bemærkede, at du for at dine Borussia Dortmund Trøje farefaktorer skulle gå op, ville du kræve at drikke drikkevarer, der var 150 grader Fahrenheit eller derover. Hvis du forstår for en sandhed, at din drik aldrig er så varm, har du intet at bekymre dig om. De foreslår dog, at det at gøre det muligt for drikken at være fantastisk noget, før du nipper til/smækker den bare for at være sikker (eller buste dit termometer såvel som at inspicere, hvis du vil være sikker).

Med alt det, der er sagt, vil jeg gå til at gøre mig selv endnu en kop kaffe såvel som at fortsætte med at arbejde – at tage i alle de fordele, som denne fantastiske drik har at tilbyde. Jeg kan virkelig bruge en Starbucks eller Dunkin Donuts til at blive udviklet i min udvikling. Jeg ville være helt koffeinindrettet hele tiden så godt som superproduktivt!

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *