Bodybuilding og forhold: Forbannelsen fortsætter

af Cade Thomas

Der er skrevet mange bøger, og der er blevet afholdt adskillige argumenter om, hvordan man holder et sundt forhold til din partner eller en betydelig anden. En liste over ting, som mænd har brug for i køb, skal være tilfredse sammenlignet med en liste over ting, kvinder har brug for, i nogle tilfælde modsiger hinanden og efterlader alle meget mere forvirrede end nogensinde.

Én ting virker temmelig stabil: Hvis du ønsker, at dit forhold skal mislykkes, skal du være en bodybuilder på højt niveau!

Der har været adskillige velkendte magtpar i konkurrencedygtig bodybuilding. I nogle tilfælde er både manden og kvinden involveret i branchen, da atleter og andre gange er en konkurrent på højt niveau (eller endda Mr.Olympia) samarbejdet med en meget støttende ægtefælle, der er lige så meget en del af deres erhverv, som de er selv . Forberedelse af måltider, organisering af tidsplaner, madlavning, rengøring, babysitting … woops Jeg antyder at tilbyde selskab; Listen over opgaver, som nogle af disse ægtefæller blev overladt til at tackle dagligt grænser et sted mellem sygeplejerske og mor. Visse legendariske eksempler på ekstrem “støtte” som Greg Kovacs partner, der skulle rydde ham op, efter at han brugte toilettet var nok til at krybe ud af den mest forståelige fan.

Mens det holder noget af dette i tankerne, er det noget chok, at et tilsyneladende stort flertal af forholdet i bodybuilding smuldrer? Uanset hvor meget man tror, de forstår den daglige dag, som en konkurrent på højt niveau, tror jeg ikke, du virkelig kan afstive dig selv for at erkende, at det aldrig slutter (tilsyneladende). Dag efter dag, måned efter måned, år efter år. Besættelse af spejlet, besættelse af skalaen. Mens misforståelsen er, at bodybuildere er ultra indfanget og forelsket i sig selv Atletico Madrid Trøje (nogle er bestemt), vil jeg hævde, at det meget mere udbredte problem for mand/kone ville håndtere usikkerheden. En vis følelse af opfyldelse ville være afledt af at løfte dem op, efter at de indrømmer, at de tvivler på sig selv eller har en svaghed, de har brug for at forbedre, men når det først bliver tydeligt, at tvivl og usikkerhed kommer tilbage igen og igen, og du er bestemt til at Lev med at høre om det resten af dit liv, som virkeligheden sandsynligvis rammer hårdt, og trangen til at forlade kan være overvældende.

Ikke alle bodybuildere er dog dovne dovendyr, der har brug for en tjener. Nogle er meget motiverede og succesrige i alle aspekter af livet … bortset fra den romantiske. Det ser ud til, at selv par, der forekommer uovervindelige i sportens absolutte højde, ikke er sikre fra forbandelsen. Det virker uretfærdigt at single nogen ud, da stort set enhver berømt duo er faldet og splittet, men selv den tilsyneladende rock -solide forbindelse mellem den nuværende Mr.Olympia Phil Heath og hans partner er kommet i tvivl, da Mr.o er blevet fundet og filmet til at deltage i NPC Begivenheder med ny kvindelig akkompagnement. Efter de følelsesmæssige sejr taler, som Heath har dedikeret til sin kone, så ikke adskillige dette komme, men på dette tidspunkt burde det komme som ingen rigtig overraskelse.

Bodybuildere tiltrækker typisk en masse opmærksomhed, både gode og dårlige. Hvis du vil blande ind, er det ikke din bedste indsats at være en enorm pose med muskler. Dette kan være vanskeligt for ægtefællen på adskillige måder. Det kan udløse jalousi, når det modsatte køn er forbløffet eller fascineret (hey, ikke alle er brutto af bodybuildere) og misundes også, når de ikke får opmærksomheden, hvis Tunesiens fodboldlandshold Trøje de beder om det for sig selv. Og i nogle tilfælde går alt dette bare til hovedbyggeren, og de tror, de kan gøre det bedre.

Livet er ikke et stort Instagram -indlæg. “Swolemates” er et sødt Eintracht Frankfurt Trøje udtryk, og alt andet end virkeligheden af et forhold, der er forankret i bodybuilding, er meget meget mere kompliceret end muskler og ren spisning. Nogle ting, der forekommer acceptable nu, kan være dagligdags eller endda frastødende på 10 år.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *