7 bit ting, der kan få dig til at føle dig glad i dag

, uanset om du er midt i en dårlig dag, eller du føler dig bare træt på kontoret, ville det ikke være rart, hvis du måske tager et skud af lykke? Ifølge videnskab såvel som psykologi kan du bestemt. Der er specifikke små handlinger, som vi er disponeret for at nyde-et Atalanta BC Trøje “hemmeligt sauce” -element, der forvandler et grundlæggende øjeblik til et varigt humør-booster.

Vil du vende din tankegang rundt på et øjeblik? Lige her er syv hurtige metoder til at få det til at ske.

Smil

Sig appelsin! Virkelig. Smilende er ikke kun resultatet af en positiv stemning, selve ansigtsudtrykket kan forbedre dine store vibber. Forskningsundersøgelse har knyttet den enkle smilende handling til at føle sig lykkeligere såvel som mindre ængstelig, mens den ligeledes viser, at en rynke kan få nogen til at opleve mere smerte under en ubehagelig procedure.

Køb en oplevelse

Du forstår det gamle ordsprog om, at penge ikke kan købe lykke, ikke? Det er måske ikke sandt. Forskere har opdaget, at det at købe en oplevelse (som en tur til Bahamas) gør folk lykkeligere end at købe et stort stort (som en iPhone). Forskere mener, at dette er, da du er i stand til begejstret at vente i forventning om dit erfaringskøb, det er mere sandsynligt, at det er socialt baserede såvel som Connective, såvel som du er mindre tilbøjelig til at sammenligne din erfaringskøb med andre. Tid til at købe disse showbilletter!

Tænk hurtigere

Hvis du føler dig glum såvel som et par minutter til overs i løbet af din arbejdsdag, skal du tro hurtigt, stater Art Markman, ph.d., professor i psykologi ved University of Texas, Austin såvel som forfatter af de nye bog Brain Biefs. ”Ring til en ven samt have en god samtale, lav et puslespil, du nyder, eller lyt til hurtig optimistisk musik,” forklarer han. “Din hjerne er nødt til at overholde sammen såvel som den løfter dit humør.”

Drik miljøvenlig te

Hvis du vil have lykke i et glas, skal du nå ud til en kop miljøvenlig te. Det ser ud til at være sandt at være sandt, men det er virkelig videnskabeligt. Ifølge en forskningsundersøgelse i tidsskriftet Appetite mener forskere, at en flavonoid i miljøvenlig te (epigallocatechin gallate eller EGCG) har en humørforstærkende virkning. De, der nippede til drikken, så et løft i selvklassificeret ro samt en reduktion i selvklassificeret stress.

Nå et mål

Ligesom at udslette en præsentation på arbejdet eller komme ind i et fantastisk gradprogram kan løfte din humør, siger Markman, at lykke ligeledes ledsager processen med at nå små mål. ”Find noget, du har arbejdet med, der er i nærheden af færdiggørelse såvel som at overflade det,” forklarer han. “At krydse noget fra din opgaveliste giver dig et skud af stor følelse.”

Spis dine frugter såvel som grøntsager

Bare i situation havde du brug for endnu en grund til at knaske på frugter såvel som grøntsager, kan du tilføje dette til bunken: det kan bare gøre dig lykkeligere. Ifølge en forskningsundersøgelse af 80.000 britiske indbyggere var de, der næsede på de fleste frugter såvel som grøntsager, de mindst sandsynlige at tilbyde med angst, depression såvel som andre mentale lidelser, “såvel som var mere tilbøjelige til at føle sig” glade såvel som tilfreds med deres liv. ”

Udsæt dig selv for positive ting

Hvis du kun har fem minutter såvel som krav til en dosis af lykke, skal du få mest muligt ud af din tid ved at tvinge mod positive øjeblikke. Luk øjnene såvel som at lade dit sind vandre. Det er enkelt: ”Når du er nede, skal du tro tilbage på noget fantastisk, der opstod for din for nylig,” forklarer Markman. “Glade minder gør dig lykkeligere.” Eller hvis du ikke kan tro på noget? ”Killingsvideoer såvel som hvalpevideoer er en fantastisk pick-up,” siger han. ”Vi er Newcastle United Trøje kablet til at lide babyer, med deres enorme øjne såvel som hoveder såvel som små kroppe – så et minut eller to af at se spædbarnsdyr frolik er opløftende.”

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, Englands fodboldlandshold Trøje tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Jenna Birch

Jenna Birch er en sundhed og velvære såvel som livsjournalist. Hun har skrevet til web samt udskrivning af forretninger som Cosmopolitan, O, Psychology Today, Self, Women’s Health and Wellness samt mænds sundhed, blandt andre. Hun er en forbindelseskolumnist for Yahoo såvel som forfatter af lignende rum (januar 2018, Grand Central Life & Style), en videnskabsstøttet guide til moderne kvinder, der navigerer i dagens udfordrende dateringslandskab. Et universitet i Michigan alun, Jenna er stadig bosiddende i Ann Arbor, MI.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *