Bekæmp højt blodtryk med yogaøvelser

kamp højt blodtryk med yogaøvelser
Af Sarka-Jonae Miller

(NaturalNews) Når du tror på yogapleksibilitet, kommer afslapning såvel som måske meditation til at tænke på. Anvendelsen af yoga som et system med helbredelse kommer sjældent ind i det vestlige sind. På trods af dagens omfattende afhængighed af vestlig medicin (lægemidler) er yoga blevet brugt i tusinder af år til bekymringer som højt blodtryk (HBP), en tilstand University of Maryland Medical Center (UMMC) telefonopkald “The Silent Killer”.

En ud af tre amerikanere har højt blodtryk, ifølge National Heart Lung samt Blood Institute. Højt blodtryk (hypertension) er ofte en forløber for hjertesygdomme, den primære morder af amerikanere. Visse yogapositioner forstås som nyttige øvelser til højt blodtryk.

Sænk numrene

En person i USA dør omkring hvert 33. sekund fra hjertesygdomme, ifølge UMMC. American Heart Association (AHA) foreslår øvelse, angstadministration såvel som vægtadministration for at stoppe højt blodtryk og derved sænke faren for hjertesygdom. Yoga kan hjælpe med alle tre anbefalinger.

Yoga forstås at sænke blodtrykket, især den diastoliske score, ifølge American Yoga Association (AYA). Blodtryk måles som to tal, en systolisk score skrevet over en diastolisk score. Det systoliske antal er en måling af blodtrykket, mens hjertet pumper blod. Diastolisk henviser til blodtryk mellem beats. AYA siger, at det diastoliske nummer er det vigtigste. Derudover Irans fodboldlandshold Trøje etablerer mennesker med højt diastolisk blodtryk ofte et højt systolisk blodtryk, ifølge Mayo Clinic.

Yoga drager fordel af højt blodtryk med fremme af afslapning af sindet såvel som krop. At øve yoga hjælper med at mindske de ugunstige virkninger af stress, herunder spænding, lav vejrtrækning såvel som forhøjet hjerterytme. Det forbedrer ligeledes fysisk udholdenhed såvel som fleksibilitet, plus kan hjælpe med vægttab, ifølge forebyggelsesmagasinet.

Gavnlige øvelser med høj blodtryk

Visse yogaposer er terapeutiske for højt blodtryk, ifølge Yoga Journal. Bredt kendte stillinger som nedadgående håndtering af kæledyrshund såvel som enkel nutid er gavnlige, men så er lavere forståede øvelser som den enorme tå til stede såvel som siddende foran bøjning:

Stor tåpose

Stå sammen med fødderne sammen. Inhaler med næsen. Udånd med næsen såvel som bøjet foran i taljen, og hold ryggen lige. Få fat i de enorme tæer såvel som omhyggeligt træk ned.

Siddende foran bøjes

Sid med ben direkte såvel som presset sammen. Udånder med næsen såvel som bøj dig foran ved hofterne. Hold ryggen direkte såvel som rækkevidde efter tæerne.

Derudover foreslår Medindia.net, et websted, der administreres af Medindia Health and Wellness Network, Camel til stede såvel som knæoptagelsen som høje blodtryksøvelser:

Kamelpose

Knæl på gulvet. Udånd såvel som bue ryggen og når tilbage til anklerne. Vip hovedet såvel som se på loftet. Hofter forbliver i henhold til knæene.

Knæ klemme

Løg aftale med op på gulvet med benene lige. Udånd, bøj det ene knæ såvel som at klemme det ind i brystet. Hold det andet ben lige. Skift ben.

Potentielt farlige yogaøvelser

Mennesker med et højt blodtrykskrav for at være forsigtige med inversionspositioner, ifølge Yoga Journal. Ecuadors fodboldlandshold Trøje Omvendte positioner er, hvor hovedet er under hjertet. Denne indstilling øger trykket inde i blodkarene i nakken såvel som hovedet. At starte med moderate inversioner Real Betis Balompie Trøje såvel som langsomt at øge graden af inversion overarbejde kan forbedre blodkarene såvel som kan være nyttige i det lange løb.

Yderligere anbefalinger

For at stoppe højt blodtryk rådgiver AHA at begrænse alkoholindtagelse samt afstå fra rygning. At spise en sund kostplan rig på frugter, grøntsager såvel som fuldkorn, uanset hvor lavt salt, anbefales ligeledes.

Om forfatteren:
Sarka-Jonae Miller er en sundheds- og wellness-forfatter såvel som romanforfatter. Hun blev licenseret som personlig fysisk fitness -træner med National Academy of Sports Medicine såvel som Aerobics såvel som Physical Fitness Association of America. Hun arbejdede ligeledes som massageterapeut, gruppetræner og assisterende kampsportinstruktør.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *