6 ting Dads (og enhver form for mand) kan gøre for at støtte deres mentale sundhed og wellness

Vi fejrer i øjeblikket mænds sundhed og wellnessuge fra 14. til 20. juni. Det er en vigtig indsats, der skinner rampelyset på mænds mænd Problemer med sundhed og velvære samt opfordrer mænd til at tage gebyr for deres helbred og velvære såvel som velvære.

Selvom terapi muligvis ikke er for alle, kan vi alle nogle gange drage fordel af en hjælp. såvel som det kan være endnu mere for mænd, der er mindre tilbøjelige til at søge ekspert mental sundhed og wellness -støtte.

”Mænd står over for unik mental sundhed og wellness udfordrer stort set siden kulturelle forventninger,” siger Parke Sterling, en licenseret ekspertrådgiver i Virginia. ”Det er forenklet at sige det på denne måde, men for mange mænd er ‘playbook’ for lykke at få en opgave, der betaler anstændigt godt, arbejde vanskeligt at bevæge sig op, såvel som at bruge din fritid på at have en øl med venner, der taler om overfladisk Sager som sportsgrene. ” Problemet er, at dette kan være temmelig utilfredsstillende, tilføjer han, da fyre opdager, at de mangler en ægte funktion såvel som forbindelse – to vitale elementer for enhver form for menneske.

Derudover kan fars føle sig svage eller skyldige og bede om assist eller tid til sig selv. Men for fædre at forblive sunde, ”kræver de at blive set som mere end at holde lysene på såvel som mad på bordet,” siger Daniel B. Singley, ph.d., klinisk psykolog såvel som direktør for Center for Men’s Excellence. “Masser af forskningsundersøgelse viser, at en af de allerbedste ting, du kan give til din husstand, er den sundeste version af dig selv.”

Nedenfor er syv måder, som far (og enhver form for mand) kan støtte deres mentale sundhed og velvære, så de kan være på deres fineste på alle områder af deres liv.

Accepter såvel som at normalisere, at du har behov for mental sundhed og wellness. Først skal du være opmærksom på, at du har disse behov, siger Singley såvel som at “at have brug for noget uden for hvem du i øjeblikket ikke er en svaghed. ”Vi har alle krav, vi ikke har,” siger Singley. ”Det betyder ikke, at du er svag. Det betyder, at du er tankevækkende så godt som du vil have et liv, der handler om at trives, ikke overleve. ”

Diversificer dit sociale liv. ”En af de mest typiske dynamik, jeg ser, der forårsager det største hit til en fars mentale sundhed og velvære såvel som velvære er, at de har en tendens til ikke virkelig at følge med venner såvel som social støtte,” siger Singley. I stedet forsøger en fyr at få al sin intimitet såvel som sociale støttebehov, som hans partner opfyldte. Dette er en opskrift på fiasko. ”Ingen personer kan tilfredsstille al vores støtte såvel som intimitetsbehov,” siger Singley. “Hvis du kun er villig til at være sårbar med din partner, sætter det din forbindelse til en enorm belastning.” Du kan i sidste ende begynde at vrede over din partner. Til deres fordel såvel som din, book disse tee -tider, happy hours, fyre ‘weekender samt andre begivenheder med en række venner. Du vil opdage, at du kan støtte hinanden på forskellige måder.

Tag chancer. Når du mødes med venner, skal du forsøge at tale om dybere problemer, siger Sterling. Dette behøver ikke at være hver gang (når alt kommer til alt er der et spil at se på!), Men at have ægte samtaler giver dig mulighed for at linke på et nyt niveau. Du kan endda opdage, at du kæmper med nøjagtigt de samme udfordringer såvel som kan give hinanden Forenede Stater fodboldlandshold Trøje støtte såvel som råd. Eller bare kommiser.

Fortsæt dine hobbyer. ”Mænd, der endte med at blive fædre på grund af hele beskyttelses-barnehuntertænkningen, fokusere mindre såvel som mindre på tingene i” Jeg vil virkelig gerne ”, da de fokuserer på” Jeg er nødt til, eller hvad som helst. Efterår fra hinanden, ”siger Singley. Det er dog nødvendigt at deltage i meningsfulde aktiviteter, der ikke direkte underretter husholdningslogistikken. Oplev ting, som du ikke kun nyder, men som virkelig giver dig en følelse af mening, hvad enten det spiller i en regional basketballliga, vandreture alene, komponerer noveller eller noget andet.

Være aktiv. Ofte efter at de har børn, kan forældre efterårsprey for at tro øvelse skal se på en bestemt måde – det skal være et specifikt tidsrum såvel som intensitetsniveau. Så godt som hvis de ikke kan få det, skulle de ikke gøre noget. Må ikke efterår i denne fælde. Enhver form for aktivitet vil øge dit humør, give dig en følelse af præstation samt Aston Villa FC Trøje støtte din mentale sundhed.

Søg andre fars. Se online for at opdage regionale grupper eller virtuelle, der tilfredsstiller eller har Facebook -sider. Disse udvider ikke kun dit sociale netværk, de hjælper også dig med at se, at du ikke er “den eneste”, der går med de udfordringer, du står overfor så godt som kan være en rigdom af ideer til hvad som helst fra at tale med din manager om mere arbejde-fra- Hjemme dage til at tale med din preteen om sex såvel som så meget Olympique Marseille Trøje mere.

Denne info er kun til akademiske formål så godt som ikke er beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle en hanAlth og wellness -spørgsmål eller tilstand. Kontroller altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Brittany Risher Englert

Brittany Risher er en freelance -materialestrateg, redaktør såvel som forfatter. Hun dækker uanset sundhed og velvære såvel som wellness, med en entusiasme for mental sundhed og velvære såvel som kvinders sundhed. Hendes klienter inkluderer Forward, Sonima, Elemental, Zocdoc, Men’s Health samt Women’s Health.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *