4 Indstillinger for skrivebordsstol (der vil ikke få dig drillet af dine medarbejdere)

Du har måske hørt, at kumulativt siddende er blevet knyttet til en forbedret fare for tyktarmskræft, hjertesygdom samt type 2-diabetes . Så godt som du måske ligeledes har tjekket ud, at det at stå stadig ikke er så godt for dig. Så hvad skal en trofast kontorarbejder at gøre? For at forhindre sundheds- og wellness -farer, der er forbundet med at være stillesiddende, kan du prøve at ændre det med et af disse skrivebordsstolalternativer. Du vil være i stand til at holde fokus på dit arbejde, mens du tager sig af din krop – og endda kaste et par ekstra kalorier undervejs.

Træningskugle

Forstod du, at de livlige øvelsesfærer, du ser på fitnesscentret, også kan bruges som skrivebordsstol? I modsætning til en konventionel skrivebordsformand opfordrer en øvelsesfære dig til at engagere din kerne til at forblive afbalanceret. Subtil hoppning kan være en sjov metode til at holde dig energisk såvel som fokuseret på dit arbejde. Valg varierer fra omkring $ 20 for en let sfære til omkring $ 150 for noget meget mere stabilt med rygstøtte.

Cyklusdesk

Hvis du er en cykelventilator, kan et bærbart pedalsæt være valget for dig. En skrivebordscykelgadget giver dig mulighed for at arbejde dine ben, mens du sidder ved dit skrivebord, hvilket kan resultere i en sundere, meget mere effektiv dig. En forskningsundersøgelse fra University of Iowa opdager arbejdstagere, der pedalerede meget på deres skriveborde var meget mere tilbøjelige til at rapportere vægttab, forbedret koncentration, mens de var på arbejde, såvel som færre dårlige dage end kolleger, der pedalede mindre eller ikke pedal alle.

Stående skrivebord

Selvom forskningsundersøgelser, der bare stående, ikke slipper af med alle de potentielt ugunstige sundheds- og wellnessresultater af at være stillesiddende, har det en fordel ved at sidde i en skrivebordsstol: Du er LOSC Lille Trøje allerede oppe! Stående skriveborde er meget mere befordrende for bevægelse – du kan marchere på plads, strække benene eller gøre et skød rundt på kontoret for at få blodet til at flyde. Så godt som du ikke behøver at arbejde på et elegant kontor for at komme ind på trenden. Skriveposer, der producerer hylder til din computer, tastatur såvel som meget mere kan hæve en daglig arbejdsstation til omkring $ 40.

Treadmill Desk

Denne premium -desk -alternativ er Gold Basic til at gå Kawasaki Frontale Trøje videre på jobbet – det giver dig mulighed for at få dine trin ind såvel som svar på e -mails på nøjagtigt samme tid! Ud over at få dig i bevægelse, viser en forskningsundersøgelse, at løbebånd kan endda øge produktiviteten. Så nøjagtigt hvordan overtaler du manageren til at få en til dig? Gør det til en gruppefordel. Arbejdstagere på Kimberly-Clark, en Fitbit Group Health and Wellness-kunde, kan booke tid på kommunale løbebånd på deres Irving, TX-hovedkvarter, hvor der er et løbebånd til hver syv ansatte.

Alt går ikke tabt, hvis du stadig opdager dig selv med en rutinemæssig gammel River Plate Trøje stol. Du kan glide i trin ved at tage den lange sti til pauserummet eller badeværelset eller begynde at invitere kolleger til gåmøder i stedet for at booke et seminarrum. Ud over forskningsundersøgelse viser fidgeting – mens det ikke er en erstatning for gåture eller rutinemæssig træning – kan ligeledes bidrage positivt til dit generelle hjerte -kar -helbred. (Tjek 13 meget flere metoder til at blive aktive ved dit skrivebord.)

Ønsker du at intensivere det? Oplev nøjagtigt, hvordan Fitbit Group Health and Wellness kan hjælpe din virksomhed med at etablere et vellykket wellness -program, øge arbejdstagerens sundhed og velvære samt lykke samt forbedre bundlinjen.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Emma Leyton

Emma Leyton spreder ordet om sund livsstil for Fitbit Group Health. Emma er en entusiast af alle ting, der er forbundet med sundhed og velvære såvel som wellness, en entusiasme for arbejdsmiljø -wellness såvel som nøjagtigt hvordan det positivt påvirker folks liv. Du kan opdage hende, der pendler overalt til fods, køre bakkerne i San Francisco, stege rosenkål i hendes ovn samt blander smoothies i hendes vitamix.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *