ARP frigiver konsensuserklæring om risikofri konkurrent før bout blodtryksniveauer

Association of Ringside Physicians, en af de førende organisationer, der vedrører sundhed og velvære samt sikkerhedskrav i kampsport, har netop for nylig frigivet en konsensuserklæring Om når krigere skal trækkes fra en kamp baseret på deres præ -kamp blodtryksniveauer.

Kort sagt bemærker ARP, at forhøjet blodtryk er en risiko for krigere såvel som dem med “alvorlig bouthypertension” (systolisk BP ≥160 mm Hg og/eller diastolisk BP ≥100 mm Hg) skal diskvalificeres fra stridende, forudsat at fare for fare for fare for fare Alvorlig skade såvel som død.

Det fulde abstrakte læser som følger:

Positionserklæring Abstrakt

Hypertension er en af de mest udbredte medicinske lidelser i verden såvel som er forbundet med betydelig cerebrovaskulær såvel som kardiovaskulær sygelighed. Camerouns fodboldlandshold Trøje Pre-bout blodtryk (BP) højde er meget almindelig, såvel som ringlæger er nødt til nøjagtigt at undersøge den ledsagende fare for ugunstige cerebrovaskulære såvel som kardiovaskulære begivenheder i beslutningen om at muliggøre involvering i kampsport. Det foreslås stærkt, at Qatars fodboldlandshold Trøje en læge-læge tænker på at diskvalificere en kampsportatlet med alvorlig hypertension før bout (systolisk BP ≥160 mm Hg og/eller diastolisk BP ≥100 mm Hg) fra den bout, skal den vedvare på trods af hvile som hvile Nå som gentagelsesundersøgelse med præcist udstyr. Dette forslag er kongruent med at holde det fra American College of Sports Medicine, American College of Cardiology, samt American Heart Association, som antyder ikke-klarhed for sport eller træningstest, når BP overstiger disse tærskler. Seriøst forhøjet BP, som defineret ovenfor, giver betydeligt øget fare for sygelighed såvel som dødelighed. Træning øges desuden BP markant. Kombinationen af alvorligt forhøjet blodtryk såvel som kraniale traumer under kampsport er et fareaspekt for intrakraniel blødning med en direkte effekt på sygeligheden såvel som dødelighed forbundet med ringsportsportssevents. Battle Sports atleter med SBP ≥130 eller DBP ≥90 – og deres coaches såvel som familier, hvis de tilbydes såvel som atleten samtykker – skal blive informeret om triggerne af hypertension, dets akutte såvel som kroniske risici såvel som Mulige fremtidige implikationer for bout clearance såvel som krigere skal henvises til undersøgelse såvel som ledelse.

Kvalificerende erklæring

Denne indstillingserklæring Abstract er en del af et detaljeret manuskript, der er under redaktionel evaluering af Scientific Journal of Sports Medicine. Politikker til offentliggørelse bestemmer, at den kun kan offentliggøres i abstrakt type før såvel som under redaktionel gennemgang. Når det fulde manuskript offentliggøres i en dagbog, vil det være let tilgængeligt i sin helhed. Denne indstillingserklæring (fuldt manuskript) blev godkendt af Association of Ringside Physicians Board of Director den 21. januar 2021. Medlemmer på godkendelsesstidspunktet inkluderet Brighton & Hove Albion FC Trøje Kevin Deweber (hovedforfatter), Donald Muzzi, John Neidecker, Richard Weinstein, Nitin Sethi, Bradford Lee, Gerard Varlotta, Warren Wang, Louis Durkin, Nicholas Rizzo, Randa Bascharon, Larry Lovelace, samt Edward Amores

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Læger ved siden
Flere anbefalinger om kampsportsikkerhed fra Association of Ringside PhysiciansJanuary 28, 2014
Association of Ringside Physicians offentliggør hjernerystelsesadministrationskonsensuserklæring for FightersJuly 31, 2018in “Sikkerhedsundersøgelser”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *