Bonfire Legal for at hjælpe undervurderede marked for amatøratleter, når de navigerer NCAA Rules spørgsmål

Bonfire Legal har annonceret sin lancering som sportsjustfirma dedikeret til at hjælpe amatøratleter med at navigere Atletico Madrid Trøje i den stadig mere komplekse verden af NCAA -overholdelsesspørgsmål samt nye muligheder at udnytte deres navn, image og lighed (nul).

Administrerende partner Patrick Stubblefield, der har lang erfaring inden for området, vil lede firmaet.

”Alt for ofte mangler atleter en stærk talsmand,” sagde Stubblefield, der også fungerer som administrerende direktør for Complyu, et eLearning-selskab med fokus på NCAA-regler, som han grundlagde i 2018. ”Efter at have arbejdet på campus, forstår jeg presset for at afbalancere det Student-atleters interesser med institutionens interesser. Der er ingen konkurrerende interesser på Bonfire Legal. Mit eneste mål er at repræsentere den studerende-atlets interesser. ”

Før han startede sit eget advokatfirma, fungerede Stubblefield som direktør for overholdelse ved University of Oklahoma. Før han tiltrådte OU i 2014, var han den økonomiske støttekoordinator ved University of Houston, hvor han overvågede de atletiske stipendier Senegals fodboldlandshold Trøje og økonomiske hjælp for hver af Houston’s FC Tokyo Trøje studerende-atleter. Mens han var i advokatskole, fungerede Stubblefield som en overholdelsespraktikant ved University of Louisville og på hans alma mater, Lipscomb University, hvor han var medlem af varsity herrenes fodboldhold.

Hans arbejde på campus tjente ham respekten for sine kammerater.

”Jeg var heldig at møde Patrick i hans tid som direktør hos OU,” sagde Aaron Hernandez, direktør, sportsret og erhvervslivet ved Allan “Bud” Selig sportsret og forretningsprogram ved Arizona State University. “Patrick er en af de fagfolk, hvis baggrund vil gøre ham til et stærkt aktiv som rådgiver for alle, der beskæftiger sig med NCAA-relaterede spørgsmål.”

Stubblefield sagde, at han også er begejstret over at hjælpe sine klienter, når de udnytter nul “muligheder.”

”Når de nye nul-regler træder i kraft, vil studerende-atleter blive konfronteret med et væld af juridiske spørgsmål, som de simpelthen ikke behøvede at tackle før,” sagde Stubblefield. ”Uanset om det danner en LLC eller ansøger om et varemærke eller gennemgår en licenskontrakt-selv studerende-atleter, der ikke tiltrækker interesserne for større sponsorer, vil have muligheder for dem, og jeg vil sikre mig, at de er i stand til at tage Fuld fordel af disse muligheder. ”

Ud over sin arbejdserfaring har Stubblefield en stærk akademisk baggrund inden for interkollegiatatletik. Han tjente sine kandidater i sportsadministration fra Belmont University, en JD fra University of Louisville, og afslutter en ph.d. I voksen- og videregående uddannelse – Intercollegiate Athletics Administration ved University of Oklahoma.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *