BC -atletisk kompensation vedtager ikke alle ændringer af MMAs “Unified Rules”

I dag frigav den British Columbia Athletic Compensation et indstillingspapir, der bekræfter, at alle ændringer af de samlede politikker, der er omfattet af ABC på 2016 -konventionen, ikke vedtages .

Papiret antyder ligeledes, at disse sandsynligvis ikke vil blive omfavnet i store dele af Canada og bemærker “Som Liverpool FC Trøje medlem af Federal/Provincial/Territorial Athletic Commission har Crystal Palace FC Trøje BCAC dedikeret til at overholde ensartede krav i Canada”. Det er dog værd at påpege, at MMA -krav i øjeblikket er alt, hvad der er ensartede i hele Canada.

Specifikt vil BC ikke muliggøre hælangreb til nyrerne fra vagt såvel som ligesom ikke omfavne den nye betydning af en jordet fighter.

Dette må ikke være af nogen overraskelse, da BC ved regulering vedtager New Jersey’s regler. New Jersey var en vokal, men minoritetsobjekter til ovenstående ændringer. Da New Jersey ikke Mexicos fodboldlandshold Trøje som standard omfavnede disse politikker, er BC som standard ikke, medmindre der er lovgivningsmæssig ændring, der baseret på BC’s indstillingspapir ikke vises fremover. Nedenfor er BC’s fulde indstilling –

BCAC-position-papir-på-MMA-rule-ændringer

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

BC vedtager foreløbigt ABC’s politikker for amatør Mmaaugust 3, 2013in “Amatør MMA Law”
ABC vedtager opgradering til MMAs Unified RulesAugust 2, 2016 med 7 kommentarer
Unified Policies of MMA En masse tydelig mulighed for BC’s nye atletiske commisionermay 14, 2012in “BC Athletic Commissioner Act”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *