Association of Ringside Physicians støtter officielt annullering af kampsportbegivenheder

med de fleste kampsportkampagner, der respekterer folkesundhed og wellness-advarsler samt regeringsdirektiver om at annullere begivenheder midt i de stadigt voksende covid-19 pandemiske andre er stadig på udkig efter innovative metoder At holde shows i gang.

Denne uge gav Association of Ringside Physicians, sandsynligvis den førende stemme, når det kommer til Common of Care for Security i bekæmpende sport, en Fjern indstillingsopgørelse om, at begivenheder skulle annulleres i henhold til CDC -retningslinjer. ARP’s fulde indstilling er beskrevet nedenfor for alle, der endnu Southampton FC Trøje ikke har fået beskeden:

Besked fra ARP -lederskab

Association of Ringside Physician’s officielle forslag er, at alle styrende organer i Battle Sports overholder de nuværende CDC -retningslinjer vedrørende massesamlinger. Fra 16. marts antyder disse retningslinjer annulleringen af alle begivenheder, herunder ti eller flere mennesker.

Opdateret info kan opdages på. ARP vil støtte alle provisioner i at overholde CDC -henstillinger.

Yderligere info om begrænsning af spredningen af Covid-19 tilbydes fra Verdenssundheds- og wellness-organisationen kl.

Vi har at gøre med ekstraordinære omstændigheder. På tidspunkter som dette går vi tilbage til vores mission om at tjene, beskytte såvel som at informere alle inkluderet i bekæmpende sportsgrene – inklusive dog ikke begrænset til kompensationsmedlemmer, medicinsk personale, krigere, sportsfagfolk såvel som fans.

Jeg er taknemmelig for det Ecuadors fodboldlandshold Trøje arbejde, du udfører på vegne af vores samfund. Vær risikofri såvel som fortsæt med at pleje enhver anden.

Oprigtigt,

Don Muzzi
Formand

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Association of Ringside Physicians foreslår suspension af “All” Battle Sports Events April 7, 2020 With 1 kommentar
Association of Ringside Physicians blødgør holdning på online kampsportbegivenheder 2, 2020
Ringside Borussia Monchengladbach Trøje -læge diskuterer, når det er okay at kæmpe med Staph InfectionOctor 21, 2017 med 1 kommentar

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *