100.000 trin på en dag? Absolut muligt, angiv disse 3 Fitbit -individer

, der tager 100.000 trin i en dag, kan støj sindssyge – heck, et par af jer sætter spørgsmålstegn ved, at det overhovedet kan gøres – men virkeligheden er, 100k på en dag er en milepæl, der Masser af Fitbit -individer har håndteret for at ramme. Så mange, faktisk er der endda en Fitbit -badge til at ære gennemførelsen.

For at opdage, hvad det virkelig kræver at rackere denne type kilometertal-og påvirke meget flere mennesker til at prøve-nåede Fitbit ud til tre personer, der komponerede omkring deres 100.000-trins oplevelse i Fitbit-kvarterets fora og bedt om at uddybe. Nedenfor, med deres egne ord*, beskriver disse vandrende krigere nøjagtigt, hvordan de gjorde det – og nøjagtigt hvordan du også kan.

De sande historier om 3 Fitbit -individer, der har taget 100.000 skridt på en dag

Heidi L.

Færdiggørelsesdato: 24. juni 2017

Hvor lang tid tog det? 15 timer såvel som 15 minutter

Hvordan hun gjorde det: Jeg afsluttede 50.000 trin om ugen uden problemer såvel som loggede en typisk på 17.000 trin hver dag i et par uger (med nogle 25k såvel som 30k dage derinde), før jeg forsøgte 100k. Den dag, jeg gik ud for at tage 100.000 trin, begyndte jeg at gå kl. 17:30. Jeg forstod, at jeg ville gå i cirka 50 miles give eller tage, bringe min telefon i min hånd, solbriller såvel som en hat på mit hoved, samt et kredit score -kort, billed -ID samt Chapstick i lommen. Jeg brugte et gammelt par sneakers, komfortable shorts, en løs opbevaringstank top, en sportsbh uden mærker samt gode løbssokker. Jeg organiserede min vej for at sikre, at jeg aldrig gik meget mere end 3 timer direkte uden et destinationssted, såsom en kaffebar eller tankstation. Det hjalp til at have destinationspoint til at fokusere på, da det ville have drevet mig nødder til at gøre dette på en løbebånd eller ved at gå i cirkler rundt i et kvarter. Min frokostpause var den længste tid, jeg stoppede – om 20 minutter. Hvert af de få brusebadstop var mindre end 10 minutter, ofte kun fem. Jeg satte mig ikke undtagen ved morgenmad, frokost, toiletspauser såvel som aftensmad.

Bedste råd? Generelt hjalp det mig med bare at vælge at gøre det, såvel som at få det afsluttet med så lidt stop som muligt. Gå ikke ind i den sindssammenhæng, hvor du tænker, ‘Jeg har gået så meget, jeg kan bare stoppe nu.’ Hvis jeg var stoppet ved 80k, ville jeg have været nødt til at gøre 80k igen bare for at komme tilbage til Det punkt, så godt som jeg ikke ville gøre det.

Grahame L.

Færdiggørelsesdato: 14. marts 2017

Hvor lang tid tog det? 16 timer såvel som 30 minutter

Hvordan han gjorde det: Den uge, jeg blev 70 år, Bayer 04 Leverkusen Trøje gik ud for at gå 70.000 trin på en dag, hvilket jeg havde planlagt at gøre i flere måneder. Men da jeg var godt inde i min gåtur, var lokket af det magiske 100.000-trin mål så godt godt, så jeg pressede på at udføre det. Jeg havde opbygget mine trin i de foregående måneder, men opdagede, at det var meget mere en mental kamp end et fysisk. Jeg er dog en ekstremt fundet ud af personen, såvel som da jeg havde gået i et par timer, var der ingen metode 70K ville ikke være færdig, Costa Ricas fodboldlandshold Trøje selvom jeg skulle overflade på mine hænder såvel som knæ . Jeg brød turen op i sektioner såvel som tog en kort pause efter hvert afsnit på forskellige caféer. Jeg bragte masser at drikke på turen såvel som lyttet til musik. Hvis jeg ikke havde min musik, tror jeg ikke, jeg ville have været i stand til at gå så meget. Jeg fik en blister på min venstre fod efter 70k, men jeg tapede den bare op, satte et ekstra par vandresko, såvel som ikke stoppede op, før jeg nåede mit mål. Jeg er meget glad for, at jeg opnåede 100.000 trin på en dag, men jeg vil aldrig gøre det igen. Jeg opdagede det ikke let, men igen er jeg 70 år gammel. Så længe du har gjort prep, skal du være i orden.

Bedste råd? Vælg en dato langt tilstrækkelig i fremtiden, at du langsomt kan udvikle dit trinoptælling såvel som ikke lægge dig selv under så godt pres. Bliv bare ved at skære væk på det, så godt du kommer dertil. Du er nødt til virkelig at ønske at gøre det, så godt du skal være psykologisk klar til det. Hvis der er nogen form for tvivl, vil du ikke udføre det. Jeg leverede næsten i, men jeg kæmpede igennem.

Allie E.

Færdiggørelsesdato: 8. juli 2017

Hvor lang tid tog det? SSC Napoli Trøje 13 timer såvel som 30 minutter

Hvordan hun gjorde det: den allerførste gang jeg forsøgte 100.000 trin, mislykkedes jeg. Jeg var i bjergene, såvel som der var en hel del højdeændring. Anden gang jeg forsøgte det, forstod jeg, at jeg var nødt til at gøre det på en flad overflade. Men på dette forsøg løb jeg tør for tid. Jeg var kun 3.000 trin kort! Den tredje gang, jeg forsøgte udfordringen, forstod jeg, at jeg var nødt til at få en tidlig begyndelse for at sikre, at jeg ikke ville løbe tør for tid. Jeg gjorde det på en feriedag, da der ikke var noget andet at gøre. Jeg planlagde ikke rigtig ruten – bare at den ville være flad. Jeg gik 50k i en retning, såvel som derefter vendte mig rundt såvel som gik tilbage. Jeg tog FooD såvel som kølige drikkevarer – en sandwich, frugt, gode tilbud af vand – med mig såvel som fortsatte med at genopfylde en vandflaske og hælde den over mig. Jeg endte med at ændre mine sko halvvejs med (fra vandresko til vandrende sandaler) siden af blemmer. Dog stoppede jeg ikke en gang – ikke engang for en smule pause. Kl. 11:30 Jeg havde effektivt gennemført 100.000 trin.
Bedste råd? Find ud af nøjagtigt, hvordan man opnår 100.000 trin uden at løbe tør for tid. Begynd tidligt så godt som ikke gør bakker!

*Svarene er redigeret for kortfattethed såvel som klarhed. Nogle navne såvel som at bestemme detaljer er blevet ændret for at sikre brugernes privatliv.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Callie Mulgannon

Callie Mulgannon, Fitbit Neighborhood Expert såvel som bidragydende forfatter, er en tidligere Division 1 NCAA-løber, Redwood-Tree-Loving Vandring samt selvudnævnt San Francisco Foodie. Hun blev naturligt trukket til Fitbit’s mål at påvirke liv i en sund såvel som positiv metode ved at motivere folk til at være aktive. I weekenderne kan du opdage hendes Metropolitan -vandreture i gennemgang af byens fineste Chai Tea Latte eller løbe med Golden Entrance Park – men virkelig bare prøver at være #1 -step på hendes Fitbit Buddies -liste.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *